Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

Catachan Command Squad

Catachan Command Squad
Catachan Command Squad
10 db, több részből álló műanyag figura, Warhammer 40 000 Astra Militarum sereghez.
Bővebben
9 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 979 Ft
Részletek

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

 

The Imperial Guard is a vast fighting formation and for its operations to go smoothly a substantial command structure is needed. The officers who lead Platoon Command Squads are charged with ensuring their Platoon fulfils the Company Commander's orders and gets the job done. Platoon Commanders are accompanied by a hand-picked team who help him fulfil his duties. The Command Squad coordinates ambushes, prioritises targets, positions kill-zones and leads the charge to destroy the enemy.

This box set contains five multi-part plastic Catachan Command Troopers. This 81-piece kit contains enough components to enable you to assemble five specialist troopers, including: an Officer, a Medic, a Special Weapon Trooper, a Vox-caster and a Guardsman with Company Banner. The squad can be armed with a choice of weapons including: a sniper rifle, a heavy flamer, a plasma gun, a grenade launcher, a flamer, a melta gun, a chainsword, a power sword, a plasma pistol, a bolt pistol and a laspistol. Also included are two different Company Banners, eight different guardsman heads and additional pieces to allow you to customise the rest of your Imperial Guard squads. Models supplied with 25mm round bases.

Adatok
Frakció/Sereg
Astra Militarum
Cikkszám
42-10