Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

Hydra / Wyvern

Hydra / Wyvern
Hydra / Wyvern
1 db, több részből álló, műanyag jármű, Warhammer 40 000 Astra Militarum sereghez. A dobozból a két tank egyikét lehet megépíteni.
Bővebben
Raktáron
17 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 740 Ft
Részletek
Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

The Hydra Flak Tank is equipped to blow aerial foes out of the sky. Armed with twin-lined Hydra autocannons and a predictive logic-spirit, few airborne foes could survive the howling onslaught of the Hydra’s firepower.


The Wyvern Suppression Tank exchanges the Hydra’s anti-aircraft autocannons for a pair of twin-linked stormshard mortars. The tank excels in the claustrophobic environment of urban warfare, raining curtains of shrapnel down upon enemy infantry without ever exposing itself to harm.


This plastic kit can be assembled as either a Hydra or a Wyvern with 2 crewmen: a gunner and a spotter and has the option to equip a heavy bolter or a heavy flamer.

Adatok
Frakció/Sereg
Astra Militarum
Cikkszám
47-21