Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

The Underdark Paint Set

The Underdark Paint Set
The Underdark Paint Set
Festék készlet D&D figurák festéséhez. Ajándék Drizzt Do’Urden figurával.
Bővebben
Raktáron
11 695 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 170 Ft
Részletek
A D&D Underdark a "Nolzur Marvelous Pigments" festménysorozatának bővítése. 10 kiváló minőségű akrilfesték, amelyek kifejezetten a szörnyeknek és más borzalmas teremtményeknek megfelelők. Az Underdark szett 8 színt tartalmaz, amelyek a Dungeons and Dragons számára készültek. A készlet egy exkluzív Drizzt Do'Urden miniatúrát is tartalmaz.

Deep under the crust of the adventurers’ feet, lies a whole world of terror and evil. To some it is best avoided; to others it is a calling; to most, it is death. Welcome adventurer, to the Underdark – the most hostile and dark place imaginable; a place where nightmares are real, and aberrations spill forth from the depth of terror.
D&D Underdark is an expansion set to Nolzur’s Marvelous Pigments painting series. 10 high-quality acrylic paints toned specifically to match many monsters and horrors dwelling in this nightmare realm. The Underdark Set includes 8 colours unique to Dungeons and Dragons, and also comes with an exclusive Drizzt Do’Urden miniature included in the set.

• D&D OFFICIAL PAINTING SERIES EXPANSION SET
• INCLUDES 10 HIGH-QUALITY, NONTOXIC 12 ML WARPAINTS AND EXCLUSIVE DRIZZT DO’URDEN MINIATURE!
• INCLUDES 8 COLOURS UNIQUE TO DUNGEONS & DRAGONS

Warpaints are a high–quality acrylic paint range specifically designed to paint detailed miniatures. The paint has a creamy consistency and is extremely rich in pigment, 100% non-toxic, and always delivers a perfect matte finish.

*Recommended to use in conjunction with D&D® Adventurer’s Paint Set

Adatok
Cikkszám
WP75004