Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

Abominant

Abominant
Abominant
1 db, több részből álló, műanyag figura Warhammer 40 000 Genestealer Cults sereghez.
Bővebben
Raktáron
8 815 Ft
A vásárlás után járó pontok: 882 Ft
Részletek
Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

A champion amongst the mutant aberrants of the cult, the Abominant is a misshapen wrecking ball of muscle and chitin that wields a heavy bludgeoning instrument as if it weighs no more than a switch of willow. Only when the roaring, demented brute crushes all before it in a spasmodic frenzy, crying out in a mixture of anger, pain and self-loathing, does the true horror of its existence become clear. It is guided by a Mindwyrm Familiar, a diminutive bio-psychic construct that is given life in the decaying slurry found in a Patriarch's lair.

The Abominant is a devastating close combat specialist, able to deliver huge amounts of damage with his power sledgehammer and rending claw. It gives Genestealer Cults players a melee-focussed HQ choice whose Mindwyrm Familiar helps to protect it and other nearby friendly units from psychic attacks.

This pack contains a single multipart plastic miniature featuring an Abominant guided by a Mindwyrm Familiar. It comes as 11 components and is supplied with a 40mm round base.

Adatok
Frakció/Sereg
Genestealer Cults
Cikkszám
51-59