Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

Skarsnik (PB)

Skarsnik (PB)
Skarsnik (PB)
Angol nyelvű regény az Age of Sigmar világából.
Bővebben
4 115 Ft
A vásárlás után járó pontok: 412 Ft
Részletek

Fantasy és sci-fi irodalom

 

Returning from the vaults as the Black Library Celebration 2023 Readers' Choice Winner, Skarsnik brings to life this infamous goblin chieftain, feared throughout the World-that-Was.

Guy Haley creates a compelling, hilarious and, frankly, terrifying portrait of Skarsnik, turning a long-standing Warhammer character into a genuinely compelling protagonist.

The goblin chieftain Skarsnik's name is known and feared throughout the Old World. When a greenskin horde threatens the borders of the Empire, the greatest military minds in Altdorf seek assistance from a most unlikely source – the disgraced poet Jeremiah Bickenstadt. Though long-since consumed by madness, he claims to have spent a great deal of time in the company of the feared Warlord of the Eight Peaks, and can offer a unique insight into what drives and motivates him. From humble beginnings, a monstrous legend is born.

Adatok
Nyelv
Angol
Kiadó
Black Library
Cikkszám
BL2549