Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

Curseling, Eye of Tzeentch

Curseling, Eye of Tzeentch
Curseling, Eye of Tzeentch
1 db, több részből álló műanyag figura, Warhammer 40 000 Disciples of Tzeentch sereghez.
Bővebben
10 440 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 044 Ft
Részletek

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

 

A Curseling is a powerful warrior-mage imbued with daemonic power through a conjoined, spell-moulding homunculus known as a Tretchlet. Important leaders of rituals in Arcanite cults, these two-faced sorcerers love nothing more than turning the magics of their rivals back upon those who cast them.

This multipart plastic kit builds one Curseling, Eye of Tzeentch – a powerful warrior melded with a daemonic entity. This eyeless Tretchlet erupts from the Curseling's exposed flesh with a mane and tail of extravagant feathers, its twisted arms wielding a sorcerous staff and gripping its host's head as though directing their gaze. The Curseling's ornate armour is a testament to their martial skill, featuring delicate scales and Tzeentchian eye-symbols, with a curved blazing sword held ready in their remaining hand.

This kit comprises 10 plastic components, and is supplied with a Citadel 32mm Round Base. This miniature is supplied unpainted and requires assembly.

Adatok
Frakció/Sereg
Disciples of Tzeentch
Cikkszám
83-68