Kedves Vásárlóink!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenyésgéből kifolyólag raktárkészletünk dinamikusan változik.
Emiatt webshopunk jelenleg nem jelöli a termékek raktárkészletének állapotát.
Ez alól csak azok a termékek kivételek, amelyek gyártása már megszünt de nekünk még van készleten. Ugyanakkor ezen termékeknél sincs jelölve, hogy hány darab maradt és a készlete is csak 1-3 hetente frissül.
Egyes termékek aktuális raktár készletéről, rendelés leadása előtt, emailben vagy telefonon kérhet tájékoztatást.

TOP termékek

The Adventurers Paint Set

The Adventurers Paint Set
The Adventurers Paint Set
Festék készlet D&D figurák festéséhez. Ajándék Minsc & Boo figurával.
Bővebben
Raktáron
11 695 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 170 Ft
Részletek
Ez a hivatalos Dungeons & Dragons®"Nolzur Marvelous Pigments" készlet tökéletes kezdő palettát kínál az alapvető „kötelező” színekből. A szetthez egy ingyenes Minsc & Boo miniatűr is tartozik, amely tökéletes a gyakorláshoz. A miniatűr szerelést igényelhet.

Nothing brings a D&D world to life more than the creatures that inhabit it – and playing with painted miniatures, representing your mighty heroes or foul monster encounters, is the adventure coming to life in front of you. 

This official Dungeons & Dragons set of Marvelous Pigments will offer you a perfect starting palette of the basic “must-have” colours to paint your player characters. The set also comes with a free Minsc & Boo miniature to get you started. Miniature may require assembly. 

Warpaints are a high quality acrylic paint range specifically designed to paint highly detailed miniatures. The paint has a creamy consistency and is extremely rich in pigment, 100% non-toxic and always deliver a perfect matt finish. The colour palette in this set has been carefully selected to represent the many creatures and monsters in the Dungeons & Dragons universe. 

Nolzur Says: 
”Trust me: if you paint with these very magical and indeed marvellous pigments – your miniatures will look better!”

Adatok
Cikkszám
WP75001